Opelregisteret avd. Trøndelag har aktive medlemmer både i sør og nord delen av fylket. Vi holder medlemsmøter rundt i fylket. Siste tirsdag i måneden kan du sette av. jan-feb-mars-april i mai satser vi på lokale vårmønstringer rundt i fylket. Juni er det Landstreff. Juli da tar vi litt ferie. Når august kommer starter vi opp med møte, september, oktober, november.

Lokalklubben har arrangert Landstreff noen ganger også prøver vi oss på ett høsttreff. Alle som liker bilmerket Opel er velkommen nytt eller gammelt, orginalt eller ombygd. Meld dere inn her på hjemmesiden www.opelregisteret.no 

Hva er Opel-registeret?
Opel-registeret ble stiftet 4/5-1983 og har bl.a. som formål og stimulere til restaurering og bevaring av Opel-modeller av teknisk og historisk interesse, uten dermed å binde seg til spesielle årganger.
Videre vil vi samle tekniske data ogoplysninger om disse kjøretøyene, og arbeide for økt kunnskap og interesse for Opel.
Vi har ca. 2000 medlemmer fra hele landet, med biler fra begynnelsen av 1900 tallet og frem til idag. Medlemsmengden øker stadig, og jo flere vi er, desto mer kan vi utrette.
Klubben er godkjent av Opel Norge som støtter vårt arbeide.
Vi har masse medlemsfordeler som rabattavtaler/ rep.håndbøker tilgjengelig for medlemmer, så her er det ingen grunn til å vente med medlemsskap.
Husk at alle med Opel, uansett årgang, er velkommen..
MEDLEMSMØTE AVD. TRØNDELAG 25. OKTOBER 2022

MEDLEMSMØTE AVD. TRØNDELAG 25. OKTOBER 2022

Referat fra medlemsmøte i Avdeling Trønderlag.

Les mer
Opeltreff 2005 Oppdal Halsetløkka

Opeltreff 2005 Oppdal Halsetløkka

Les mer
Opeltreff 2009 Oppdal

Opeltreff 2009 Oppdal

Opeltreff 2009 Oppdal

Les mer
Opeltreff 2014 Løvåsen Leir Haltdalen

Opeltreff 2014 Løvåsen Leir Haltdalen

Ja så er nok et Opeltreff over, og en sitter her og sorterer inntrykk og minner. Det i grunnen bare gode minner, dette gikk jo bra det!

Les mer