Opel-registeret avdeling Hordaland har medlemsmøter første tirsdag hver måned, med unntak av januar, juli og august. Vi samles over en kopp kaffe med noko attåt og prater Opel.

 

Vi diskuterer problemstillinger man måtte ha og utveksler deler og informasjon. Er været fint tar vi gjerne en tur med godbilene. Ta gjerne turen innom på et av møtene våre, du er hjertelig velkommen. Vi er en trivelig gjeng, og vi kan godt bli flere.

 

Møtene avholdes hos Welltec, Lønningsflaten 1, 5258 Blomsterdalen og starter kl. 19:00. Kontaktpersoner er Morten Skagen tlf. 40101948 e-post: scaig.one@gmail.com og Knut Eidsvik tlf. 97650175 e-post: knu-eids@online.no

 
 
 
Hva er Opel-registeret?
Opel-registeret ble stiftet 4/5-1983 og har bl.a. som formål og stimulere til restaurering og bevaring av Opel-modeller av teknisk og historisk interesse, uten dermed å binde seg til spesielle årganger.
Videre vil vi samle tekniske data ogoplysninger om disse kjøretøyene, og arbeide for økt kunnskap og interesse for Opel.
Vi har ca. 2000 medlemmer fra hele landet, med biler fra begynnelsen av 1900 tallet og frem til idag. Medlemsmengden øker stadig, og jo flere vi er, desto mer kan vi utrette.
Klubben er godkjent av Opel Norge som støtter vårt arbeide.
Vi har masse medlemsfordeler som rabattavtaler/ rep.håndbøker tilgjengelig for medlemmer, så her er det ingen grunn til å vente med medlemsskap.
Husk at alle med Opel, uansett årgang, er velkommen..
profilbilde

Knut Eidsvik

Styreleder