Høsttreff Trøndelag

TRØNDELAGSAVDELINGEN INVITERER TIL HØSTTREFF PÅ FOSEN, 24. - 25. SEPTEMBER 2022

Da kan vi endelig arrangere høsttreff igjen. Vi vil denne gang arrangere treffet på Hovde Gård på Brekstad. Dette er en gammel husmorskole som er gjort om til en fantastisk fin restaurant og overnattingssted.

Vi ankommer Valset ferjeleie, og tar ferje kl.12.00. Felles kjøring fra Shell Orkanger fra kl.10.45. Vi sjekker inn på hotellet ved ankomst Brekstad.      Etter innsjekking tar vi en kjøretur i sentrum med muligheter for å ta en nærmere titt på fasiliteter for de som ønsker det.

Etter kjøreturen ca. kl. 15.00 får vi omvisning på sildefabrikk Grøntvedt Pealgic som er verdens største fabrikk for tønnemarinert sild. Smaksprøver av marinert sild samt øl og nubbe. Dette er en superkul utflukt med meget gode tilbakemeldinger. De eier for øvrig Hovde Gård. Blir satt opp buss til fabrikken og tilbake.

Kl. 19.30 blir det festmiddag med 3 retters middag på langbord i "Fjøset". Vi får servert lettsalta torsk fra Grande som forrett, Ytrefilet av hjort fra Hitra som hovedrett, og Krydderposjert pære til dessert.

Vi håper så mange som mulig ønsker å delta på vårt staselige høsttreff på Hovde Gård den 24. september, og ser frem til å få fart på Trøndelagsavdelingen etter en tid med nedstenging.

Deltakeravgift er satt til kr. 300,- pr. pers, som inkluderer omvisning med smaksprøver, og treretters festmiddag.

Påmeldingsfrist er 27. august til Terje Danielsen på tlf. 91794981  eller e-post terje@omgrefstad.no

Rom bestilles direkte på Hovde Gård på telefon 72515900 , og husk å si at dere skal på Opel-treff.

Velkommen til Høsttreff.

 

Sjekk her for mer info om plassen.  www.hovdegaard.no

Detaljer

Dato lørdag 24. september 2022 - 09:00
søndag 25. september 2022 - 12:00
Kalender HØSTSAMLING TRØNDELAGSAVDELINGA

Sted

Navn Hovde Gård
Adresse
Hovdevegen 10
7130 BREKSTAD