Junimøtet:

Onsdag 4. Juni samlet vi en kortesje på ca. 10 biler, og kjørte i samlet flokk fra Motormuseet Strømmen og til en plass like ved Hvervenbukta. Med skikkelig cruisingspeed, ca. 60 km/t, på motorveien var vi sikekrt et syn. Så vidt jeg obserververte var det ingen sure miner fra andre trafikanter, de eneste reaksjonene jeg opplevde var positive. Nå lå jeg først, og det kan jo være andre bakover i kortesjen som så andre reaksjoner. På den annen side, det kan da ikke være negative reaksjoner til en kortesje med klassiske Opler?

 

Vel fremme fant vi oss en fin plass i vannkanten, og fyrte opp griller. Mens grillen ble varm, og for så vis hele resten av kvelden ble de snakke bil og motor. Hovedsaklig Opel, men siden de var sommer og varm i været tillot vi oss å komme inn på andre ting enn Opel.

 

Rydding av arkivet/julimøte + ekstramøter:

Opelregisteret hadde lagret store mengder informasjon i form av bl.a. referater fra styremøter og årsmøter i tidligere tider, regnskap, teknisk informasjon vi har fått fra Opel /GM Norge, og brosjyremateriell vedrørende Opel fra 80-tallet og fram til i dag (+ noe fra 70-tallet). Siden Motormuseet måtte ut av sine lokaler ved utgangen av juni, måtte alt dette også fjernes. Oslogjengen (må ikke forveksles med ”kjakan” Sønsteby m.fl.) tok ansvar og ryddet i dette arkivet. I ekstra arbeidsmøter onsdag 25. Juni og mandag 30. juni ryddet vi ut alt som var lagret i museets lokaler. Underveis i ryddejobben på museet kom Norsk veteranvognklubb med en girkasse noen mente tilhørte en T-ford, men som andre mente hadde et Opelmerke. Ved nærmere etterysn viste det seg at det var et klart og tydelig Opelmerke på girkassa, og NVK tilbød oss girkasse. Vi (Mads Dystlien og referenten) aksepterte på stedet. Vi har deretter lånt ut girkassa til museet som er under etablering i Eiker.

 

Julimøtet ble også et arbeidsmøte, hvor vi sorterte alt materialet og pakket alt for forsendelse til styret slik at dette kan bli ivaretatt for fremtiden, ikke minst ulike referater og regnskaper/regnskapsbilag som kan være med på å dokumentere klubbens historie.

 

En stor takk til de som har stilt opp slik at informasjonen ikke gikk tapt nå når vi mistet vår lagerplass på grunn av at museet måtte ut av sine lokaler.

 

Nye møtelokaler:

Vi vil få tilgang til nye møtelokaler like over sommeren. Hvor dette blir er ikke helt avklart hvor dette blir i skrivende stund. Informasjon vil bli lagt ut på Forumet og på hjemmesidene til Oslo Avdeling med en gang vi har fått en avklaring. Det er også mulig å ta kontakt med meg på mob. 901 58 566, eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi var 10-11 personer som møtte opp på Motormuseet 5. mars. Sammen med kaffe, kaker og frukt gikk praten livlig om Opel, selvfølgelig. Vi diskuterte også det nært forestående årsmøtet i Opelregisteret.

 

Ett av medlemmene hadde også med seg bilder av sin nye P2 Coupe og sin Rekord B 2.6L, som ble vist rundt til de fremmøtte.

 

Vi har også begynt å tenke på en mulig felles kjøretur i forbindelse med junimøtet (onsdag 4. juni). En mulighet er å kombinere en tur i nærmeste omegn med litt grilling og hyggelig samvær utendørs. Mer informasjon vil komme senere.

 

Neste møte vil bli på Motormuseet onsdag 2. april kl 19.00.

Medlemsmøte 06 og 07/2006

Onsdag den 7. juni var det en handfull medlemmer som fant vegen til Motormuseet på Strømmen. Her ble det stort sett bare diskutert hva, hvem og hvordan vi skulle komme oss til Haugesund. Opplutningen var bra og de enkelte gruppene avtalte inbyrdes hvilke dager og tider som passet. Noen ville reiste på torsdag, men gruppene ble små da fler måtte jobbe osv. Ellers gikk praten som sedvanelig om Opel og andre «problemer».

 

Onsdag den 5. juli var det ikke annonsert noe møte, men etter at formannen tok en ringerunde, ble det et lite, intimt møte. En evaluering av treffet var jo et tema, og de fleste hadde stor kost seg. Ellers ble de nye bannerene som klubben hadde bestilt, beskuet og godkjent. Det ble produsert et antall slik at de fleste avdelingene skulle få hvert sitt. Disse er mye lettere også enn det gamle og derfor enklere å håndtere. Kaffen og kjeksen ble fortært, og det ble til en forandring en tidlig kveld.

 

Onsdag den 2. august., fant 16 stykker Motormuseet. Et nytt medlem kom og viste frem sin ny innkjøpte GT og det er stas at mann tar frem gobilen og møter opp. Nå må DU også finne frem til Museet og delta i det sosiale livet. En god inspirasjon til hobbyen.

 

Møtet den 6. september, skal vi på kino i Lillestrøm for å se annimasjonsfilmen Cars eller som den heter på norsk «Biler». Et morsomt avbrekk i møterutinene våre. Biletten blir sponset av avdelingskassen, så møt opp å få en fartsfylt og  animert opplevelse. OBS! Vi må ha forhåndsbestilling. Ring Kjetil Øverland på tf. 970 72 610 før den 23. august, og husk, det er bindende påmelding.

 

Møtet 4. oktober vil bli et vanelig møte på Motormuseet Strømmen Storsenter. Møt opp.

 

Referent Olav Gjessing

 

Møte referat avd. Oslo 7.12-05
Jule møtet var selvfølgelig et julemøte.
Kakker, vafler og kaffe. Ønsker for julen ble diskutert, men de fleste ville vel ha for lite juletre. Får ikke pakka en Opel under det vet du. Da trengs ei fullvoksen gran. Ellers ble det prat og et meget hyggelig samvær. Tilsynlatende trivdes alle, for det ble en sen kveld.


 

    

 

Medlemsmøte 6. september.

Da var vi på kino. 35 medlemmer var samlet uten for Lillestrøm kino for å se animasjonsfilmen «CARS». Vi fikk oppleve en fartsfylt film med en detaljrikdom som var mer enn enorm. Storyen har vi jo sett før. De gamle er eldst og en ung «raserbil» med nykker lærer at hovmod står for fall. Men som det alltid blir i amerikanske filmer så er det «happy end»! Absolutt severdig og vi som møtte opp fikk en herlig, avvekslende og flott aften. Etter filmen var det pizza og masse prat om både filmen og bil generelt.

 

Neste møte som dekker utgivelsen av dette bladet er 1. november.

Må også nevne julemøtet den 6. desember. Da er det julekaker, nisser og andre «troll» som kommer. Kommer du også kan vi juge litt sammen alle mann. Morro skal det i alle fall bli.

 

Referent Olav Gjessing