Vårtur Avd Trønderlag

Vårtur Avd Trønderlag

Publisert av Even Hagesveen den 16.06.23. Oppdatert 21.06.23.

Vårtur hos Trøndelagsavdelinga 3. Juni 2023

Vi hadde store forhåpninger for denne dagen, helt sikker var vi på at først på Juni hadde varmen kommet til Trøndelag. Lørdagen var satt av til bakluke marked på Fannrem i regi av Orkladal Veteranklubb. Vi som dro fra nord i fylket hadde planer om toppløs tur med Bertonen, men når YR fristet med 4 grader og fare for en del regn falt valget på en Insignia med tak.

Det var oppholds mens markedet pågikk og noen fant en del biter som vi kunne fylle bilene med. Mye kjekt og ha på sånne dager.

Etter noe timer der startet vi opp kjøreturen utover til Agdeneset. Bakeriet Pub og kafe hvor vi hadde fått ordnet med Pizzabufe. Når alle var gode og mette ble det kjøretur utover til «Verdens Ende» Åkervika der det ble en liten stopp for se seg litt om. Planen videre var kafferast ved ett vatn der det var veldig fint, men vind og temperatur gjorde at vi valgte å ta turen opp til Terje og hans hus i Selva.

 

 

Her var det fint ny kledning, nye vindu og starten på en litt stor garasje. Inne i huset var alt bevart fra syttitallet.

Her ble det en veldig fin sosial kveld (natt).

Vi fra nord i fylket tok natta til hjelp for og komme oss hjem.

Takk til alle dere som var med på denne turen og da spesielt til Terje som tok oss med til hans hus her ute.

Referent.

Roar Røssing