Trøndermøte Februar 24

Trøndermøte Februar 24

Årets Første i 24 Medlemsmøte hos Trønderan.

 

Tidligere i år fikk vi en forespørsel om vi kunne tenke os å komme på besøk hos Gauldal Antirust noe vi selvsagt sa ja til. 27. Februar tok vi turen dit. De holder på med å behandle biler og andre kjøretøy med Fluid Film.  (Saufeitt) som vi si oppi her.

 

Undertegnede startet i god tid rett etter jobb, var jo tross alt drøye 15 mil opp dit. Plukket opp en annen i Trondheim, for dette skulle han være med på. (Han tok natta i Lastebilen etter møtet)

 

Vel framme hos Gauldal Antirust AS ble vi tatt godt i mot av Morten Forsethlund. Her var det satt frem kaffe og smultringer. Han fortalte om sine erfaringer med Fluid Film og hans tid med Opel. Han er medlem hos oss og blir sikkert å treffe på Landstreffet oppi Selbu.

 

Vi ble tatt med ut i verkstedet der han for anledningen hadde sprøytet halvferdig en Opel Antara. Vi ble fortalt om fremgangsmåten på forskjellige biler. Brøytetraktorer og deres redskap drev han å reiste rundt for å sprøyte på høsten. Etter dette fikk en omvisning i resten av bygget der Digre Transport har verksted.

 

Kvelden ble avsluttet med pizza fra den lokale sjappa. Og selvsagt loddsalg der Jan J. tok hovedpremien.

 

 

 

Til slutt må vi opplyse at alle nedlemmer i Opelregisteret får 15% på full behandling, prisene ligger på nettet. www.gauldalantirust.no

 

Referent.

 

Roar Røssing