Opeltreff 2018 Savalen

Opeltreff 2018 Savalen

Publisert av Aslak Skripeland den 01.01.18. Oppdatert 23.10.20.

Kjem en fra Tynset trives en overalt sier Solan Gundersen i Aukrust sin verden. :-)

å og sånn er det med oss Opel folk også, uansett hvor vi har treff får vi det som regel bra! I år skal vi jo som bekjent litt opp i høyere strøk da, mellom Tynset å Alvdal i Nord Østerdal. Litt om aktiviteter vi har planer for på årets treff.

Torsdag har vi planer om en båttur på Savalen. Hotellet har en flott sightseeing båt med plass for ca 50 personer, her blir det en pris på kr 100 pr. pers, og kr 50 for barn under 15 år.

Dette er noe som vi må ha forhåndsbestilling på, så dette bestiller dere plasser for sammen med treff påmeldingen som kommer i neste blad.

Fredag tenker vi å ta en kjøretur samlet ned til Alvdal med ett besøk på Aukrustsenteret. Kjell Aukrust var som kjent fra Alvdal, og er jo meget godt kjent for sine fantastiske fortellinger. Filmen Flåklypa Grand Prix troner helt på toppen! På Aukrustsenteret er mye av hans historie samlet, samt raketten på toppen der nede er klar for oppskyting. Tror turen hit blir en opplevelse for både store og små! Vi har fått en spesialpris på kr 100 pr pers som betales ved ankomst av den enkelte. Den gir full tilgang til alt på senteret. Gå gjerne inn på www.aukrust. no for mer info om senteret og hva de har å tilby.

Lørdag er som vanlig utstilligsdag. Vi legger opp til litt aktiviteter her på plassen på ettermiddagen, og vil samtidig oppfordre ALLE som har noe de gjerne vil selge om å ta det med. Alltid moro med dele marked! Lokale bilklubber blir invitert til å besøke oss. De har gjerne kjøretøyer som er morsomme å se, uansett merker. For de som liker fjell og friluftsliv er denne plassen ett eldorado med veldig mange muligheter. Sett gjerne av noen dager ekstra oppi her i forbindelse med treffet. Det er også bare ett par timers kjøretur, 150 km. til nabolandet i øst, Sverige og Fünesdalen, som er en idyllisk plass med gode handle muligheter. Kanskje noen vil benytte muligheten til en liten tur dit?

Treff1

Treff 2018 blir litt annerledes enn tidligere treff.

Vi utvider treffet med en dag og starter pent

opp på onsdag. Det har blitt en økende trend at flere kommer alt på onsdagen, så nå i år skal også årsmøte være på treffet. Greit med litt ekstra tid da. I år skal ikke vi selge måltider. Dere bestiller direkte på hotellet når dere bestiller overnatting.

Når dette leses har rombestillingen vært åpen ei stund. Mange har kanskje alt booket overnatting? Hvis ikke, kast dere på tlf 62471717. Priser og overnattingstilbud var fyldig publisert i forrige blad. De har ca 30 leiligheter av varierende størrelse. De kan leies for selvhusholdning eller med helpensjon alt etter som hva dere ønsker.

I tillegg er det ett stort antall dobbeltrom inne på hotellet. De leies kun ut med helpensjon. Med helpensjon er det inkludert 3 måltider hver dag og fri adgang til bade anlegget, som er meget fint. Fri inngang til bar/danselokale for alle. Campingvogn /bobil å telt er også mulig.

Ta kontakt med Savalen for bestilling av plasser her også. For de som vil grille selv er det en stor lavvo med ca. 150 sitteplasser. Gassgriller og bar løsning får vi benytte. Det som er viktig å merke seg er at de har skjenke bevilling der, så det kan ikke nytes medbrakt alkohol i lavvoen og på områdene skjenkebevilgningen gjelder. Dette må vi respektere.

Det blir derimot mulig å få kjøpt drikkevarer i lavvoen under fellesgrillingen. Det er også mulighet til å kjøpe måltider enkeltvis på hotellet for de som vil det. Viktig! All bestilling av overnatting må skje på telefon 62471717. Bestiller dere på internett bookingen får dere ikke de prisene vi har fått.

Visste dere forresten at verdens største pepperkakehus står på Savalen? Vår lokale Opel forhandler Auto Tynset blir en av våre støttespillere og skal ha en stand med nye biler på treffet. Dette blir bra!! Mange spennende modeller i Opel utvalget nå. Vi skal som vanlig ha treffkiosk. Spør derfor etter frivillige som vil hjelpe til der.

Ta kontakt med Stein 48010917 el Svein Magne 91193198 Med hilsen treffkomiteen 2018  

Treff0