Opeltreff 2014 Løvåsen Leir Haltdalen

Opeltreff 2014 Løvåsen Leir Haltdalen

Publisert av Aslak Skripeland den 01.07.14. Oppdatert 23.10.20.

2014 Opeltreff Løvåsen Leir Haltdalen

Ja så er nok et Opeltreff over, og en sitter her og sorterer inntrykk og minner. Det i grunnen bare gode minner, dette gikk jo bra det! 

Men alle treff har en start, og dette treffet startet egentlig i fjor, da vi var på Torpomoen, jeg tror jeg slang litt med kjeften og sa att nå skal ikke jeg være med å arrangere treff på ei stund, men så kom en sindig trønder ved navn Arne Marius Kirkaune med litt informasjon om noe som var en meget velegnet plass, i Trøndelag, og etter litt diskusjon med noen iverige trøndere og en like ivrig Romsdøl, ble det tatt kontakt med denne plassen, som da heter Løvåsen leir i Haltdalen. Der fikk vi meget positive tilbakemeldinger, og etter en liten befaring der oppe var det klart att her skal vi ha treff!! 

Mye likt konseptet på Torpomoen der oppe også, men så har Løvåsen og Torpomoen noe felles, de har begge huset Heimevernet før. Med ca 240 sengeplasser tilgjengelig med store fine innelokaler var dette en flott plass å ha treff på. Og det kan vi si med en gang, her går det an å ha treff i framtida også, dessuten meget trivelig å i imøtekommende vertskap, der ingenting var noe problem.

Nå har etterhvert treffene blitt slik att ganske mange kommer alt på torsdag, og trivelig er det, så det ble mye folk allerede da, været var også greit på vår side, ikke veldig varmt, men litt regn på torsdag, ellers var det opphold både fredag å lørdag, og vi er glade for det!

Vi hadde i år valgt å flytte festmiddagen til fredag, etter ønske fra medlemmer tidligere, fikk egentlig bare positive tilbakemeldinger på det, så kanskje det er noe å tenke på videre framover?

Når det gjelder aktiviteter hadde vi på fredag en skytekonkurranse for de som ville, og noen ting forandrer seg ikke, undertegnede var i førstegangstjenesten troppens dårlige skytter, og var ikke noe bedre her eller!

Lørdag hadde vi en kjøretur til Røros, med mange flotte Opel’er på tur, dette ble filmet, så søk på Opel konvoi Haltdalen på Youtube så ligger den der. Fint att så mange tok turen opp dit, mye flott å se på Røros.

Lørdag kveld hadde vi ett tilbud om varmrett for de som ikke vil grille ute, å dette viser seg å være populært, ca 100 stk benyttet seg av dette tilbudet.

Ellers hadde treffet en del kjente aktiviteter, auksjonen med Sigve er jo en sikker vinner, der god kjøpene satt løst.

Vi kan heller ikke glemme Maskinagentur, den lokale Opel forhandler, som med selger Thomas Bakken stilte med 3 biler til prøvekjøring på treffet.

Loddselgerne våre gjorde i år en kjempe jobb, Kamilla å Tuva, dere var kjempeflinke!  Og med mange gode bidragsytere ble det ett velfylt premiebord. Komplett liste over givere står i bladet og på forumet vårt.  Tusen takk til alle sammen!

Takker også de som frivillig tok sin tørn i treff kiosken å ellers hjalp oss på annen måte!

Takker også vertskapet på Løvåsen for ett trivelig opphold, takker også treffkomiteen for en kjempegodt utført jobb, ingen sak å få til treff med dere på laget!

Vi kommer heller ikke utenom att det gjerne skal bli treff neste år eller da, å da er det veldig gledelig å kunne fortelle att det blir det, en trivelig gjeng Opel entusiaster fra området rundt Førde tar jobben, plassen blir Torpomoen, så dette blir bare kjempe bra, vi gleder oss allerede!! 

Med beste hilsen for treffkomiteen 2014 Stein Hagesveen

1 premie klasse 10

 

1 premie klasse 11

 

1 premie klasse 10

 

1 premie klasse 10

 

1 premie klasse 10

https://www.youtube.com/watch?v=yuMKldSTnSc