Opeltreff 2013 Torpomoen

Opeltreff 2013 Torpomoen

Publisert av Aslak Skripeland den 01.07.13. Oppdatert 23.10.20.

Opel treff 2013 Torpomoen.

Ja så er nok ett Opel treff historie, og vi kan glede oss over ett treff som gikk greit for seg, ikke minst med tanke på værgudene, som i år var meget generøse med oss:-)

Sigve har jo tidligere tatt æren for fint vær, men er nok flere med i år, vi ble alt i fjor lovet finvær på treffet i år av Britt Kristin, vår kontaktperson på Torpomoen,(tusen takk Britt), så vi deler æren denne gangen på de to! Kan også nevne att det var egentlig helga før vi hadde tenkt å arrangere, da var de opptatt på Torpomoen, den helga striregna det visst der!

Vel, vi er nå fornøyde da, med ca. 125 påmeldte OPEL’er i alle varianter å meget bra besøk av tilreisende publikum med Opel å andre flotte biler bli det mye flott å sjå på for alle :-)

Det ble etter treffet i fjord lansert ideer om å kanskje benytte en nedlagt militær leir som mulig treff plass, etter litt undersøkelse hadde vi plutselig flere alternativer for hånden, og valget falt da på Torpomoen, som er tidligere skole for Heimevernet.

Torpomoen viste seg å være helt suveren plass for landstreff, både når det gjelder plass, fasiliteter, meget trivelige og imøtekommende folk i staben der, og med Hallingdal Catering, som holder til på området ble vi servert super mat:-)

Det ble i år tilbudt kjøp av frokost noe som slo bra an.

Treffet ellers var en miks av kjente og noen nye aktiviteter, der kanskje redningsøvelsen på fredag gjorde mest inntrykk, en bil (Opel dessverre) ble heist ca 30 meter opp for så å bli droppet, det tilsvarte en kollisjon i ca. 75 km/t, hvoretter demonstrasjon i hurtigfrigjøring ble vist, pluss litt brannslokking m. m.

Lærerikt og en tankevekker når en ser hvilke krefter som er i sving når noe går galt i trafikken!

Vi fikk også demonstrasjon av kjøring med RC biler, var noen unger som koste seg med de, takk til Svein Willy Nordheim som stillet opp med de bilene!

Ellers en utflukt til Gol på fredag for de som ville kjøre en tur, før det ble vanlig fredag kveld med grilling, treffåpning, Opelting og treffauksjon. Nytt i år var at Hallingdal catering tilbød varm mat på fredag, noe som ca. 90 stk benyttet seg av, og det vanket mye skryt om maten etterpå.

Treffauksjon med Sigve er stadig ett artig å underholdende poeng, og du sviktet ikke i år heller Sigve!

Lørdag med bilutstilling i ett fantastisk vær, mere koselig kan en vel ikke ha det på Opel treff?  Mye tilreisende publikum i tillegg til oss, gjorde plassen full av folk, og det kunne se ut som alle koste seg .

Vi hadde også i år sendt ut invitasjon til den lokale veteranvognklubben å det kom noen flotte biler av annet merke på plassen!

På ettermiddagen ble det satt opp en kjøretur til Gol, vi fikk stenge trafikken på RV 7 mens Opel konvoien kjørte utpå, å aldri har vel så mye Opel rullet samlet på RV 7.

Det var også fotballkamp på lørdag, og det ble observert støle personer etter kampen!

Ellers var det tid for troneskifte på en annen oppgave på treffet, mangeårige loddselger Even hadde levert sin oppsigelse, å etterfølger ble Kamilla Storhaug ,å bare for å si det, hun var helt rå på å selge lodd, solgte tomt 12 loddbøker! Du har fast jobb i mange treff framover nå! Vi takker for innsatsen!

Hadde også i år Fiskekonkurranse, og i motsetning til å fjor ble den lokale fiskebestanden redusert med 2 eksemplarer i år :-)  Vi gratulerer !

Som tidligere år var det publikum som sto for det meste av bedømming, og vinnerne i år var en fin miks av kjente og nye ansikter!

Vil få takke alle som har bidratt med premier til loddsalg og auksjon, og ikke minst de som har sponset oss Økonomisk, liste over alle giverne kommer! Takk til alle som hjalp oss på treffet, det var mange som stilte opp i treffkiosken, noe vi satte stor pris på!

Så sitter vi igjen da, senker skuldrene og  tenker på, hvor blir det treff neste år?  Noen som vil?  Ta kontakt med styret!

Vil til slutt få takke alle som har bidratt med innsats for treff 2013,meget dyktige personer i treffkomiteen, alle som bidro med hjelp på treffet, vertskapet å cateringen, alle de som kom på treffet, takk til dere alle!

For treffkomiteen 2013 Stein Hagesveen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=V_ZuZCtVJpQ