Nyheter årstreff 2021 og påmelding

Nyheter årstreff 2021 og påmelding

Publisert av Aslak Skripeland den 09.05.21. Oppdatert 30.05.21.
I disse coronatider er det ikke lett å planlegge Opeltreff. Styret besluttet tidligere å utsette treffet, da det ikke kunne gjennomføres i Juni. Derfor må vi gjøre noen grep foreløpig, til reglene og anbefalingene tillater oss å gjennomføre. Samtidig med at blad 2021-3 går til trykk, er det forhåpentligvis anledning til å gjennomføre som planlagt 11-15 August.

Vi planlegger nå å starte opp løsning for webpåmelding 1.6 og lukke denne igjen 30.6. Pass på å benytte dette vinduet i Juni for å bruke web påmelding. Løsningen stenges 30.6 for å generere lister til treff og utstilling av komiteen. Web påmelding vil bli tilgjengelig fra nettstedet www.opelregisteret.no

Gjennomføring av treff er jo avhengig av hva FHI og regjering sier og selvsagt om vaksineringen av befolkningen er kommet så langt at det er forsvarlig. Foreløpig har vi satt treffdato til 11-15 august, uke 32. Samme sted, nemlig Gautefall. 

For de som har gjort bestillinger i juni, anbefaler vi å enten flytte booking eller avbestille. Dette er mulig, ta kontakt med Gautefall booking.
E-post: booking@gautefall.no
Telefon: +47 35 49 99 77

Styret i OR vil beklage at det også i år blir vanskelig å gjennomføre, men vi håper på medlemmenes forståelse i denne situasjonen. Hjemmesiden oppdateres med nyheter om årstreffet. 

 Har dere spørsmål og slikt så er jeg tilgjengelig på tlf: 91193198. 

For treffkomiteen
 Svein Magne Melsæter