Medlemsmøte Mars Avd.Trøndelag

Medlemsmøte Mars Avd.Trøndelag

Publisert av Even Hagesveen den 09.04.23. Oppdatert 21.01.24.

Medlemsmøte avd. Trøndelag 28. mars

På Ronglan Hos Svenn Oskar

14 medlemmer møtte

 

Her startet vi med at folk gikk litt rundt, kikket på biler. Samtalene gikk for her var det mye å se på. Svenn Oskar svarte så godt han kunne på spørsmål om sine biler og prosjekter som står der.

Den eldste bilen var ikke Opel, men en Piccolo fra 1909. Så kom det Opel 1912 en Opel MC fra 1923, Opel 4/20 1929. Da blir det bare nybiler videre mente Svenn Oskar. Det var ett ganske bra spekter av bil frem til på 80 tallet der.

Kaffe og kaker måtte nytes i lag med loddsalg.

 

 

Leder informerte om planer fremover.

Neste møte blir ett nytt garasjemøte hos Singstad i slutten på april ansvarlig Gunnleif. Kommer info etter hvert på hjemmeside og facebook.

I mai satser vi på at klubbens medlemmer representerer oss på forskjellige mønstringer lokalt der de hører til.

3. Juni satser vi på en dagstur til Selva og flyplassen der. Terje sjekker opp om muligheten til flyturer, oppmøtested og tid vil vi komme tilbake til.

Landtreffet ble det snakket en litt om. Ikke så mange fra Trøndelag som har tenkt og tatt turen i år, men noen dukker nok opp.

Høsttreffet er bestemt og påmeldingen har allerede begynt.

Roar har blitt oppringt av valgkomiteen om vi i Trøndelag har noen forslag til dem. Det ble diskutert litt frem og tilbake, men kom ikke frem til noe konkret.

Etter ønske fra ett av medlemmene fikk vi Svenn Oskar til og fortelle om to av de litt sjeldne bilene som står her. Bitter SC. Vi fikk høre om starten av firmaet Bitter og litt historie, veldig artig info å få.

 

 

Det ble solgt lodd for 1670 kr og masse fine premier ble delt ut. Jan Johansen stakk av med vinflaska.

 

Referent: Roar Røssing