MEDLEMSMØTE AVD. TRØNDELAG 25. OKTOBER 2022

MEDLEMSMØTE AVD. TRØNDELAG 25. OKTOBER 2022

Publisert av Even Hagesveen den 28.10.22. Oppdatert 01.11.22.

MEDLEMSMØTE AVD. TRØNDELAG 25. OKTOBER 2022

 

Dagens møte var planlagt med tema bilder fra noen av årets aktiviteter. Undertegnede kjørte bilder fra marsmøtet der vi var på besøk hos R. Konstad på Hovin, aprilmøtet hos Trøndelag bildeler Verdal. En rikelig bildeserie fra Landstreffet på Savallen, møte på Fannrem i august og Høsttreffet på Brekstad.

Kaffe og telefonkake ble servert av Gunleif.

 

Møte var på Maskinagentur som har huset oss med møterom og kaffe i alle år siden Trøndelagsavdelinga ble startet. Nå har det seg slik at da Bertel og Steen tok over importen av Opel mistet den over 100år gamle Opelforhandleren merket. Da satset de på Fiat varebiler og personbiler, jeep og Alfa Romeo. 

Så skulle det bli slik at PSA og Fiat slo seg sammen til Stellantis. Og BoS fikk disse merkene også. Maskinagentur er nå solgt til Sulland og satser på ett Kinesisk merke Elbiler.

Gode brukte Opel har de fortsatt, service tar de også. Og vi får fortsatt lov til å komme dit, hvor lenge vet vi ikke. Bildet som ligger ved er fra en tidlig butikk i sentrum av Trondheim, bildet hentet fra deres Jubileumsblad.

 

Pga. litt dårlig oppmøte ser vi at vi må prøve nye måter og holde møtene på. Blir nok til at vi prøver og treffes rundt om i fylket (fylkene) på diverse kroer og kafeer. Uten annet program enn at vi møtes og tar en prat om løst og fast.

 

29. november blir det julemøte med jule tallerken og trivelig samvær.

Årsmøte i lokalavdelinga blir siste tirsdag i Januar 31.

Eller så har vi en gjeng medlemmer på andre siden av fjorden som prøver og få til ett lite vårtreff lørdag til søndag. dato for dette kommer etter hvert.

Høsttreff neste år skal det bli. I gamle Nord Trøndelag info vil komme så fort vi får spikret sammen noe.

Valgkomiteen blir satt i arbeid om ikke lenge så vi har det greit til årsmøte.

Håper mange får tid til og komme på julemøtet.

 

 

Med vennlig hilsen

Roar Røssing.