Info fra treffkomiten Savalen 2022

Info fra treffkomiten Savalen 2022

Publisert av Even Hagesveen den 08.04.22.

Info fra treffkomiten Savalen 2022

 

 

Hei gode opelfolk. Her kommer det viktig info angående Landstreffet på Savalen.

 

 

På grunn av krigen i Ukraina så har Savalen Fjellhotel og Spa fått i oppdrag i å ta i mot flyktninger. Dette kommer dessverre til å påvirke vårt landstreff. Det er slik nå at alle leiligheter/sengeplasser utenfor hotellet på Savalen blir satt bort til UDI. Dette resulterer i at vi mister en god del sengeplasser til vårt treff. Men i slik tid så må alle gjøre litt for å hjelpe mennesker i nød.

 

  • Men Savalen er serviceinnstilt, De har løsninger:

    Alle som har leid leilighet utenfor hotellet vil få tilbudet om å flyttes inn på hotellet for samme pris de skulle betalt for en leilighet. Savalen skal ta jobben med å ringe rundt til hver enkelt medlem som har booket seg inn på en leilighet. Alle medlemmer som er berørte av dette vil bli kontaktet inne utgangen av uke 16.

  • Det er også slik at familierom på hotellet fra nå av blir tilbudt også med selvhusholdning som et plaster på såret. Den nye prisen tilsvarer hva selvhusholdning ville kostet i leilighetene. For de som skulle hatt større overnatting enn et enkelt/dobbeltrom, så er det familierom tilgjengelig.

  • Det vil under treffet også være nattevakter ute på området for å sikre at alt er som det skal være.

  • Selve innholdet på treffet blir ikke berørt av dette.

  • Savalen garanterer at alle som vil på landstreff skal få overnatting. Det er fortsatt ledige caravanplasser og hotelrom.

 

 

 

Jeg vil da igjen oppfordre alle medlemmene som er berørte til å vente til de får en telefon fra Savalen, da de har en stor ryddejobb foran seg når det kommer til overnatting.


Jeg vil også oppfordre alle medlemmer som ikke har bestilt rom med å vente til uke 16, dette også pga ryddejobben til Savalen.

 

Vi i treffkomiten beklager at dette har skjedd, men når det skjer så dramatiske og forferdelige ting som krig i Europa så må vi hjelpe til å gjøre vårt. Det kommer uansett til å bli et bra treff med mye moro, det kan vi garantere.

 

 

 

Med vennlig hilsen

 

Even Hagesveen