Info fra treffkomiten Gautefall 2023

Info fra treffkomiten Gautefall 2023

Publisert av Even Hagesveen den 28.02.23. Oppdatert 26.06.23.


Informasjon om Opeltreff / Jubileumstreff 2023 Gautefall.
Det nærmer seg vår og planlegging av årets veteransesong, og med det håper jeg så mange som mulig planlegger turen innom Gautefall 21-25 juni 2023 for årets Opeltreff. Denne artikkelen håper jeg kan informere og gjøre det så lett som mulig å sikre seg både overnatting og plass på treffet.
Løsningen i år er to-delt, men det er også det enkleste. Gautefall booking er restaurant, vertskap, hytter, leiligheter. Derfor er det naturlig at all bestilling av mat og overnatting gjøres gjennom dem, og påmelding til treffet gjøres gjennom Opelregisteret.. Det er dessverre ikke mulig å bestille enkel rom / dobbel.

 

 

Overnatting, full pensjon (eller enkeltmåltider frokost, lunsj, middag) og festmiddag lørdag bestilles gjennom Gautefall booking.
Påmelding til treffet gjennomføres som tidligere gjennom Opelregisteret, på de vanlige metodene ved Styreweb.
Påmelding til treffet gir deg rett til å stille ut bil, stemmeseddel og være med på treffets øvrige aktiviteter og kjøretur. Treffet er som alltid åpent for publikum, men de har kun anledning til å stemme på publikumsfavoritten. Som alltid, mange påmeldte gir oss Norges flotteste Opel utstilling!
Vi har i år også invitert Norsk Vauxhall klubb 😉
Web påmelding åpnes 15. mars. Dette vil bli informert om
Besøk www.opelregisteret.no og bruk lenken fra startsiden her. Husk å få med medlemsnummer når du bestiller, som står den faktura når du betalte inn kontingent for 2023.

 

 

Skulle du ha spørsmål angående medlemsnummer eller annet angående medlemskap, er epost for dette medlemsservice@opelregisteret.no. Til eksempel å oppgradere til familiemedlemskap for at begge i husstanden kan stille ut bil.
Treffkontigenten er i år 400,-. Som dere ser er denne øket og det skyldes som dere vet at alt har blitt dyrere. Dette må vi bare beklage . Kontigenten gir deg retten til å stille ut ett objekt, hver ytterligere bil koster da 100,- ekstra. Andre utstillingsobjekter er gratis. Skal du ikke stille ut bil, men delta på treffet så skal du være påmeldt og betale deltakeravgift. Passasjerer i deltakende bil er gratis.
Biler som skal delta på utstilling skal være registrert (ikke prøveskilt.).

 

 

Her følger litt om overnatting og måltider, alt dette håndteres av Gautefall, epost adressen er booking@gautefall.com. Overnatting kan enkelt bestilles og betales på nettsiden https://gautefall.no/overnatting/ Gautefall kan også kontaktes på telefon, men bestilling bør skje på web eller epost for å unngå misforståelser på telefon.
Telefon: +47 35 49 99 77 eller epost booking@gautefall.no
Priser per måltid per person per dag:
Frokost: 195 kr pr person pr dag
Lunch: 245 kr pr person pr dag
Festmiddag 3 retter kr 595,- (minimum antall 40 og maksimum 120 personer)
Barn under 12 år betaler 50% på måltidene.
NB! Alle allergener skal informeres om minimum en uke før ankomst.

 

 

Medbrakte drikkevarer kan ikke medbringes på Gautefall sine serveringssteder. Dette er akseptert på treffplass, hytter, leiligheter, camping og rom.
Derfor, all annen overnatting er tilgjengelig med god informasjon på nettsiden som opplyst, og alle spørsmål kan tas på telefon eller epost til Gautefall. Så da håper jeg alle får ordnet seg ønsket overnatting.
Hva med telt, campingvogn eller bobil? Dette er det også lagt til rette for, med tilkopling til strøm og dusjanlegg. Det er også egnet oppstillingsplass mellom hotell og utstillingsområde. Ta kontakt med Gautefall på epost eller telefon for å bestille plass til din vogn, bobil eller telt.
Ta kontakt og bestill plass på forhånd. Pris er 300 kr for plass med strøm og 200kr uten strøm.
Ansvarlig for påmelding treffet er Opelregisterets egen Aslak Skripeland, detaljer under. Samme som er på vedlagt skjema, merk at all påmelding er bindende:
Epost: aslak.skripeland@gmail.com
Telefon: 90863591
Kontakt eller benytt Aslak om det er komplisert å bruke egen web-påmelding, spørsmål eller annet om påmelding, han er klar til å svare på eller hjelpe til der det er nødvendig

 

Treffgeneral
Tom Eckholdt