Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Teknisk Info

Teknisk Info

Alle medlemmer har tilgang til teknisk infoblader og service bulletins fra GM på intranett/Gnist. Logg inn for å få tilgang.

Les mer
Medlemsblad

Medlemsblad

Medlemmer har tilgang til alle medlemsblad fra 2004 og frem til i dag inne på Gnist.

Les mer
Nytt fra LMK 12/20.

Nytt fra LMK 12/20.

Nytt fra LMK 12/20. 2 millioner til LMK-klubbene! Det skal lønne seg å være LMK-klubb – gratis StyreWeb til alle LMKs klubber. Landsmøtet 2020. Ny LMK-klubber.

Les mer
Nytt fra LMK 11/20.

Nytt fra LMK 11/20.

LMK-forsikringen – et produkt vi er stolte av. LMK-forsikringen er et unikt tilbud til alle medlemmene i LMK. Siden LMK er en klubborganisasjon, innebærer dette at alle som er medlem i en av våre tilsluttede klubber har rett til å benytte seg av denne ordningen.

Les mer
Nytt fra LMK 10/20.

Nytt fra LMK 10/20.

Verden går videre. 2020 har tidligere blitt beskrevet som «det tapte året». Til tross for mange avlysninger, er det likevel mye aktiviteter rundt om i landet. Gode rutiner med håndvask/sprit og nødvendig avstand har gjort at mange arrangementer likevel har funnet sted, til tross for situasjonen vi befinner oss i.

Les mer
Årstreffet 2020 er avlyst

Årstreffet 2020 er avlyst

Det er ikke overraskende, men med varslet lengde på tiltak og den store sosiale dugnaden, kan vi ikke vente lenger med avgjørelsen. Personlig stort håp om bedring i situasjonen kan ikke gi noen positiv uttelling på avgjørelsen.

Les mer