Utskrift
Kategori: Referater

Fredag den 27/5 ble det avholdt oppstartsmøte for Opelregisterets

Avdeling Romsdal i Wiigmaskins lokaler i Molde.

Spenningen var stor da undertegnede, Torbjørn, Torgeir, Geir og en del andre hjelpsomme hadde prøvd å spre nyheten om at Opelregisteret

Får lokalavdeling her i Romsdal.

Stian og John Otto hadde tatt turen oppover for å forestå den offisielle

Åpningen og de var nok like spent som det nyvalgte styret i om det kom noe folk i det hele tatt.

Knut Haukaas hos Wiigmaskin som hadde stilt lokaler til disposisjon hadde gjort klart med nytrukken kaffe og satt frem stoler til folket i nybilhallen

Slik at omgivelsene var av de aller beste, og at de oppmøtte skulle føle seg hjemme med flere nye Opelmodeller rundt seg.

Da klokken nærmet seg kl. 18 og folk begynnte å strømme på, og alle tanker om at vi kanskje kom til å bli nokså få ble rimelig raskt glemt.

Haukaas måtte frem med flere stoler og undertegnede som om han ikke hadde hatt trua på at det var liv laga for en lokalavdeling før, fikk det ettertykkelig bekreftet at det er det virkelig.

For plutselig var vi 20 mann, (Detta blir gøy det!)

 

Etter noen innledende ord fra undertegnede, med presentasjon av styret og

De tilreisende,fortalte John Otto masse om Opelregisteret, treff og mye mye mer. (hva den mannen vet…).

Stian foretok den offisielle åpningen og fortalte litt om hvordan styre og klubb kan/bør være og litt om styret sentralt i Opelregisteret.

Tusen takk til Stian og John Otto som tok den lange veien hit opp for å være med på dette.

 

Vi informerte om vår rabattavtale hos Wiigmaskin på 15% på deler og jobber også med å få avtale på antirustbehandling og dekk hos noen andre firma.

 

Vi fikk også vårt 5 styremedlem på plass, Bjørnar Endresen fra Flemma og han vil bli en flott tilveskt til styret og er både interessert og engasjert i det som har med Opel og gjøre.

 

Etter dette så gikk praten løst og fast om det meste og det virket som om folket hadde det gøy og at vi må møtes igjen. Jeg har allrede satt Torbjørn i arbeid med tanke på et lite treff i høst en gang, i hvilken form det blir vet vi i skrivede stund ikke men det får vi komme tilbake til.

Etter å ha snakket med de fleste av de fremmøtte så kom jeg frem til at det er en utrolig engasjert forsamling og at de var i bestittelse av Opler helt fra 30 tallet og frem til 2005 modeller, og det er mange som restaurerer og noen som bygger om,

Så her er mulighetene veldig mange og det er bra.

Ellers så må jeg nevne Kjell Olsen som kjørte 1500 km fra Troms for å komme på møtet, og det står det respekt av, maken til interesse skal en lete lenge etter.

 

Etter noen timer med Opelprat reiste Stian og John Otto godt fornøyde videre til Oppdal og resten av gjengen hjem til sitt, forhåpentligvis med ett enda mer engasjert hjerte for Opel enn før møtet.

 

En stor takk til Wiigmaskin og Knut Haukaas som stilte lokaler til disposisjon.

 

Vi i avdeling Romsdal ser frem til å samarbeide og holde kontakt med styret og de andre lokalavdelingene.

 

Stor opelhilsen fra

 

Svein Magne Melsæter

Formann Opelregisteret avd. Romsdal