Torsdag 15/9 var vi samlet i Wiigmaskins lokaler til medlemsmøte i Opelregisterets avdeling Romsdal.

 

Møteinnkalling med sakliste var sendt ut i god tid til nesten 60 personer som enten er medlem, eller vi syntes burde bli medlemer.

 

Haukaas hos Wiigmaskin fikk satt frem stoler og gjorde det rett så hyggelig i nybilhallen, og undertegnede fikk satt frem sakerne sine og da var det bare å vente at medlemmene strømmet til.

 

Da klokka var 17 og møtet startet så var vi ca 20 fremmøtte, og det må da sies og være veldig bra, tatt i betraktning av starttidspunktet var såpass tidlig.

Det møtte opp folk fra både Åndalsnes, Sunndal og Kristiansund og det er veldig bra med tanke på at det er et godt stykke å kjøre.

Men det er jo alltid en som kjører mye lengre enn noen annen og det er Kjell Olsen fra Troms som nok en gang har kjørt en ca 1400 km for å være med på møte, det står det respekt av.

 

Formannen informerte om websider, økonomi, clubshopen og bedømmingsklasser på treff osv.

Vi fikk satt ned en treffkomite med tanke på en minitreff på vårparten,

Den ble bestående av Torbjørn Talstad, Geir Kolberg og Thomas Fredriksen.

Vi hadde også oppe om det skulle være en som hadde funksjon som kasserer men den jobben sto det ikke så veldig mange i kø for å få så undertegnede må nok ta hånd om den saken fortsatt.

Men vi fikk på plass en valgkomite og den består av Torgeir Melseter,

Svein Magne Gustad og Ole Ora.


 

Etter å ha gått gjennom det offisielle så gikk praten løst om mange ting,

Jeg hadde oppfordret til at medlemmene skulle ta med seg noen opelrelaterte ting og undertegnede hadde med seg en Opel oljeboks med innhold som ikke var av ny dato og en tallerken med påtrykk av en 1977 Opel Rekord.

En annen hadde med seg bagasjerommet fullt av deler så når det ble kjent så ble det straks ropt om røykepause og alle stormet ut.

 

Ellers så ble det oppfordret til å skrive i medlemsbladet og bruke medlemsidene på internett aktivt. Det ble også besluttet at vi skal ha fast møtetidspunkt, det ble først foreslått første onsdag i måneden men etter å ha snakket med Haukaas på Wiigmaskin så må vi nok legge dette til Torsdagskveldene, da vil det være folk fra Opelregisteret på plass hos Wiigmaskin fra kl.17 og til stengetid.

Så neste møte i Opelregisteret avdelig Romsdal vil bli Torsdag 3 November fra kl. 17 og utover, med start av gjennomgang av faste saker kl.18 slik at alle skal ha en mulighet til å være med på det.

 

Vi hadde også en diskusjon om en felles tur i høst, Torbjørn hadde snakket med en som bor i Vistdalen som hadde masse Opel deler og biler og vi kunne tenke oss en søndagstur opp til han i den nærmeste fremtid.

 

Det virket som at det var en inspirert gjeng som kom på møtet og det var stor interesse om lokalavdelingen, og vi har med folk fra Nordmøre og at det i den forbindelse ble nevnt om kanskje avdelingen burde hete Nordmøre og Romsdal, men det vil tiden vise og sånne ting skal vi ta opp på det lokale styre.

Det vil bli avholdt lokalt styremøte og i den forbindelse bes dem som har saker å ta opp der ta kontakt med Svein Magne Melsæter eller Torbjørn Talstad slik at vi kan ta opp sakene på styremøtet. Frist for innmelding av saker til styremøtet er 20. Oktober.

 

Undertegnede vil takke for godt oppmøte av en engasjert gjeng, og rette en stor takk til Wiigmaskin for at vi kan bruke deres lokaliteter.

 

 

Husk neste medlemsmøte Torsdag 3 November.

 

 

Opel hilsen fra

 

Svein Magne Melsæter

Formann Opelregisteret avd. Romsdal