Utskrift
Kategori: Referater

Medlemsmøte 06 og 07/2006

Onsdag den 7. juni var det en handfull medlemmer som fant vegen til Motormuseet på Strømmen. Her ble det stort sett bare diskutert hva, hvem og hvordan vi skulle komme oss til Haugesund. Opplutningen var bra og de enkelte gruppene avtalte inbyrdes hvilke dager og tider som passet. Noen ville reiste på torsdag, men gruppene ble små da fler måtte jobbe osv. Ellers gikk praten som sedvanelig om Opel og andre «problemer».

 

Onsdag den 5. juli var det ikke annonsert noe møte, men etter at formannen tok en ringerunde, ble det et lite, intimt møte. En evaluering av treffet var jo et tema, og de fleste hadde stor kost seg. Ellers ble de nye bannerene som klubben hadde bestilt, beskuet og godkjent. Det ble produsert et antall slik at de fleste avdelingene skulle få hvert sitt. Disse er mye lettere også enn det gamle og derfor enklere å håndtere. Kaffen og kjeksen ble fortært, og det ble til en forandring en tidlig kveld.

 

Onsdag den 2. august., fant 16 stykker Motormuseet. Et nytt medlem kom og viste frem sin ny innkjøpte GT og det er stas at mann tar frem gobilen og møter opp. Nå må DU også finne frem til Museet og delta i det sosiale livet. En god inspirasjon til hobbyen.

 

Møtet den 6. september, skal vi på kino i Lillestrøm for å se annimasjonsfilmen Cars eller som den heter på norsk «Biler». Et morsomt avbrekk i møterutinene våre. Biletten blir sponset av avdelingskassen, så møt opp å få en fartsfylt og  animert opplevelse. OBS! Vi må ha forhåndsbestilling. Ring Kjetil Øverland på tf. 970 72 610 før den 23. august, og husk, det er bindende påmelding.

 

Møtet 4. oktober vil bli et vanelig møte på Motormuseet Strømmen Storsenter. Møt opp.

 

Referent Olav Gjessing