Møte referat avd. Oslo 4.1-06

Godt Nytt År!
Denne kalde januar kvelden, varmet vi oss med 3 stk videoer. 1 med navnet: Too fast to race. Manta 400 group B. Heftige saker. De 2 neste var Gatebil 2002 og 2004. Mye svidd gummi og dekk røyk. Her var det biler til langt over et «middels stadsbudsjett». Men, «moro var det lell».
Ellers koste de 18 medlemmene seg med kaffe, kaker og hyggelig prat.
De store sakene ble ikke tatt opp og det var vel ingen viktige temaer som måtte luftes. Det er jo januar, kalt og juleribba ligger fortsatt tung i maven. Den harde kjerne bestilte pizza klokken 23.10 og reste til Grorud for å fortere denne. Vi andre reiste hjem for å få skjønnhetssøvnen.
Neste møte blir selvfølgelig den første onsdagen i februar. Selv om bladet antagelig vil være ute hos medlemmene før dette tar vi den med.

Mars møtet blir den 2. mars. Ingen spessiell aktivitet er planlagt, men kom og la deg overraskes. Det er fler og fler som finner vegen til Motormuseet på Strømmenstorsenter. Prøv du også. Det er verd et besøk, også er det hyggelig å ta en prat!

Vi vil ta med mai møtet også. Det er et stykke frem, men da burde snøen være historie og varmen tilbake. Da tenkte vi at vi kunne ta en felles tur til Motorsenteret i Vervenbukta. Vi møtes til normal tid, kl. 19.00 og reiser i samlet flokk.
Denne dagen er det grommbilen som skal stå i fokus, så la bruksbilen stå hjemme. Har du ingen grombil så får du sikkert haike med en venn! Møt opp og ha en trivelig aften med like sinnede.

En Opel hilsen fra Olav Gjessing, referent