Møte i Avd Mjøsa 10 januar 2007.

Vi avholdt vårt første møte i 2007 10 januar i våre lokaler hos Topp Auto AS Gjøvik.Vi var 11 stk som fant frem i vintermørket, noe vi må se oss sånn passe fornøyd med.

Leder i avd , Rune Lilleborg startet med å ønske velkommen samt godt nytt år. Vi pratet litt om eventuelle aktiviteter frem i mot sommeren og det manglet ikke på forslag på ting vi etterhvert vil se nærmere på om det er mulig å realisere.

Vinteren har vært litt "mot normalt" uberegnelig med dertilhørende mangel på snø, så derfor ble det ikke noe av vinterens store "happening", nemlig organisert banekjøring på Krabyskogen Motorcenter. Dette er vel noe vi vil forsøke oss på å få til neste vintersesong men vi er fullstendig oppmerksomme på at vi da som nå, er prisgitt værgudenes samarbeidsvilje da denne planlagte kjøringen er ment å foregå på vinterføre.

Videre ble det fra leder gitt en kort info fra årsmøtet på Strømmen i desember 2006 da det fra vår avd hadde kun møtt 4 stk der inne. Opelpraten forsatte med ymse gode historier og også litt om "klunder og hæft" med forskjellige garasjeprosjekter.

Møtet ble startet klokken 18:10 og avsluttet 20:50.

Rune Lilleborg
Leder avd Mjøsa