ADMIRAL VON SCHNEIDER.....

Her kan du legge ut bilde og info om bilen din

ADMIRAL VON SCHNEIDER.....

Innlegg originalpolizei » Torsdag 1 Aug 2013, 16:53

Akkurat kommet hjem med et sjeldent fint eksemplar - Det betyr omtrent rustfri(!) - Bare litt lakkrust under panser og bittelitt på undersiden av koffertlokk. Under er bilen kanon!

Det morsomste av alt: Kjøpt ny i Trondheim av Lege Egil Moe på ANCO A/S, originale U-skilt sitter fortsatt på, servicehefte med stempel fra Centralgaragen, originalt vognkort fra 1969, medlemsbevis i Falken redningskorps utstedt på Lege Egil Moe, Sentralsykehuset. Egil Moe hadde bilen til han døde i 1999 - altså i 30 år.

Sølv metallic med patina(opplakkert med ullgenser eller ljå en gang i tiden), men det aller beste: ET RØDT INTERIØR SOM SER UT SOM NYTT! Rødt dashbord, rød konsoll, rødt taktrekk, rødt ratt, røde tepper, røde dørtrekk og rød blinklysbryter......

Kjører kjempefint, selv med hundre år gamle Michelin XWS, men det skulle da bare mangle - Vi snakker om en kvalitetsvogn framstilt for det øverste samfunnslag. Med DeDion bakaksel og greier, så suser man ubekymret avgårde i den største verdighet. Alt ser ut til å virke som det skal, og takk for det.....

Herlig med reservehjul med hvit side som har stått der siden 1969, ikke et høyttalerhull, ikke en gang radio montert! Lege Moe satt nok med diktafonen for innlesning av dagens diagnoser( Han gjorde nok ikke det, for bostedsadressen var Klostergaten på Øen, altså der Sentralsykehuset lå, og for så vidt ligger den dag i dag).

Et strøk med malekosten og noe annet småtjafs så er vi nær "mint", men den er da rett ut hyggelig som den er også.

Bilder av vognen kommer........Når så du en uherjet Admiral sist?

Bilen har den senere tid vært oppbevart på museum: http://naaskalk.no/nilsen_museet_/

Nå har den endelig kommet hjem til Trondheim der den hører hjemme.Bilde

Bilde

Bilde
originalpolizei
 
Innlegg: 2
Registrert: Onsdag 31 Jul 2013, 21:03

Gå til Min bil - eller biler

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron